Cikkek

1 2 3 4 5 6 7
 • Új parkoló a közösségi közlekedésért

  2017.12.21.

  Németh Nóra

  Két évvel ezelőtt, 2015. szeptember 24-én zárult le a Celldömölk Város Önkormányzata, a MÁV Zrt., valamint az ÉNYKK Zrt. konzorciuma által vezetett „Közösségi közlekedés fejlesztése a celldömölki kistérségben” című projekt. A 200 millió forintos uniós támogatásból megvalósult fejlesztés négy projektelemet tartalmazott, melynek keretében megépült a Kossuth utcában a vasútállomáshoz vezető kerékpárút, és kialakításra került a Dózsa utcai parkoló. 

 • Összegeztek a képviselők

  2017.12.20.

  Celldömölk Város Képviselő-testülete 2017. december 20-án tartotta az elmúlt év utolsó soros ülését. Az évzáró tanácskozás ünnepi hangulatban kezdődött, hiszen karácsony közeledvén az Ádám Jenő Zeneiskola tanárai a Celldömölki Városi Általános Iskola tanulója és a Celldömölki Közös Önkormányzati Hivatal dolgozója immár hagyományosan verses-zenés műsorral köszöntötték az ünnepet.
   

 • Adventi ünnepségek

  2017.12.10.

  Az Együtt Celldömölk Városért Egyesület és a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár szervezésében, Celldömölk Város Önkormányzata támogatásában idén is zajlik a „Gyertyafényes advent” program sorozat, melynek keretében hétről hétre fellobban egy-egy gyertya lángja a város adventi koszorúján. 

 • A reformáció nemzetmegtartó ereje

  2017.12.08.

  Németh Nóra

  December 8-án dr. Huszár Pál egyháztörténész, tanár és műfordító előadására telt meg a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár Móritz Galériája. A neves magyar egyháztörténésszel való találkozóra a Cselekvő Összefogással Celldömölkért Egyesület hagyományos Közéleti Kávézó-sorozatában került sor, ezúttal az Együtt Celldömölk Városért Egyesület közreműködésével. 

 • Úton a város Mikulása

  2017.12.06.

  Németh Nóra

  Idén is útra kelt a városi önkormányzat Mikulása, hogy személyesen köszönthesse a település legkisebb lakóit. A menetrend ezúttal sem változott, a Télapó december 6-án kora reggel felkerekedett, hogy felkeresse a város legkisebbjeit.  

 • Új épületben a fogorvosok és a védőnők

  2017.12.05.

  Németh Nóra

  Mostantól új helyszínen, a Bartók Béla utca 1. szám alatt működik tovább a Népjóléti Szolgálat Védőnői Szolgálata, valamint a fogorvosi szakellátás. A felújított és átalakított épület hivatalos átadójára december 5-én került sor. 

 • Foglalkoztatói fórum a Városházán

  2017.11.30.

  Németh Nóra

  Foglalkoztatói szakmai tájékoztató fórumot tartott november 29-én a Vas Megyei Foglalkoztatási PAKTUM és a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. A találkozó keretében a 2014–2020-as tervezési időszakban megjelenő európai uniós pályázatokról informálták az érdeklődőket. 

 • Átadták a Földhivatali Osztály felújított épületét

  2017.11.27.

  Németh Nóra

  November 24-én ünnepélyes keretek között került átadásra a Celldömölki Járási Hivatal Földhivatali Osztályának felújított épülete. Az épület a KEHOP keretében kiírt „A Vas Megyei Kormányhivatal épületeinek energetikai korszerűsítése” című projektnek köszönhetően újulhatott meg, melyre összesen 1 milliárd forint támogatást nyert el a Vas Megyei Kormányhivatal. 

 • A napirenden területhasznosítások és ingatlanértékesítések

  2017.11.25.

  Németh Nóra

  November 22-én rendkívüli testületi ülést tartottak a város vezetői. Zárt ülés témája volt a rekultivált hulladéklerakó telep területe, melynek hasznosítására – pontosabban a területen egy napelempark létesítésére – érkezett kérelem az önkormányzathoz.  

 • Igazgatási szünet

  2017.11.24.

  Hivatali igazgatási szünet

   

 • Elindult a csatornarendszer kiépítése Izsákfán

  2017.11.10.

  Németh Nóra

  November 8-án hivatalos projektnyitó rendezvény keretében vette kezdetét a „Szennyvízelvezetés és tisztítás meg oldása Izsákfán” című európai uniós támogatásból megvalósuló projekt.  

 • Bursa Hungarica Ösztöndíj 2017

  2017.10.06.

  Bursa Hungarica Ösztöndíj 2017

   

   

   

 • Egy hét a gazdaságos közösségi közlekedés jegyében

  2017.09.24.

  Németh Nóra

  Az elmúlt héten zajlott a kontinens legnagyobb környezetvédelmi-közlekedési kampánya, az Európai Mobilitási Hét. A 2017. év mottója: „Közös út, közös jövő”, témája pedig a tiszta, közösségi és intelligens mobilitás. A mozgalomhoz Celldömölk városa immár ötödízben csatlakozott, kiállva ezzel a gazdaságos közlekedés és az egészséges életmód népszerűsítése mellett. 

 • Szívünk napja a Ság hegyen

  2017.09.24.

  A Szív Világszövetsége (WHF) kezdeményezésére 2000 óta a világon mindenütt egyszerre rendezik meg a Szívünk Napját, melyhez hazánk az első évtől kezdve csatlakozott.  

 • Ünnepi megemlékezés a keresztnél

  2017.09.23.

  Celldömölk Város Önkormányzata, a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár, a Kemenesaljai Trianon Társaság, az Alsósági Életfa Egyesület, valamint a Ság hegyért Alapítvány idén is szervezett megemlékezést a Trianoni Emlékkereszt felállításának évfordulója alkalmából.  

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városhza tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

cellkabel peWeb