Cikkek

1 2 3 4 5 6
 • Pályázati lehetőségekről testületi ülésen

  2017.04.19.

  Rendkívüli ülést tartott Celldömölk Város Képviselő-testülete 2017. április 19-én. A rendkívüli ülés összehívását az indokolta, hogy két pályázati lehetőség adódott, amik beadásához képviselő-testületi döntés szükséges. 

 • Celldömölk Vulkán az új gyógyhely

  2017.04.15.

  Hosszú évek munkája érett be azáltal, hogy az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat Országos Tisztifőorvosi Hivatala gyógyhellyé nyilvánította a Vulkán Gyógy- és Élményfürdőt és környékét. 

 • Első helyen a Bájoló

  2017.04.11.

  Németh Nóra

  Természetesen az oktatási intézmények is kivették a részüket a magyar költészet napjának ünnepléséből. A Celldömölki Berzsenyi Dániel Gimnázium április 11-re „Szállj, költemény” címmel hirdetett költészet napi megemlékezést a Szentháromság térre. 

 • Magyarország legszebb konyhakertjei program

  2017.04.10.

   Kovács Szilvia ötletgazda, Karcag város alpolgármestere által létrehozott  „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz csatlakozva Celldömölk Város Önkormányzata meghirdeti „A legszebb konyhakertek” programot.

 • Irodalmi pályázat

  2017.04.10.

   Celldömölk Város Önkormányzata és a celldömölki Vulkán Gyógy- és Élményfürdő Irodalmi pályázatot hirdet "Gyermekszemmel milyen is lenne a celldömölki fürdő házirendje" címmel.

 • Összeült a Nyugdíjas Parlament Celldömölkön

  2017.04.07.

  Németh Nóra

  Celldömölkön is összehívta az MSZP a Nyugdíjas Parlamentet. A párt – a többi megyéhez hasonlóan Vas megyében, így Celldömölkön is – az idősek érdekeit képviselő civil szervezetek, szakszer vezetek képviselőit, nyugdíjasokat invitált tanácskozásra. 

 • Ismét alelnökké választották Fehér Lászlót

  2017.04.04.

  Április 3-án, hétfőn tartotta tisztújító közgyűlését a Magyar Asztalitenisz Szövetség. A 2013-ban megválasztott elnökség tagjainak mandátuma lejárt, így a szakági vezetőség új tagjainak megválasztása volt a MOATSZ fő feladata ezen a délutánon. 

 • Tűzoltósági gyakorlat a Géfin téren

  2017.03.31.

  A tűzoltóságok működésére vonatkozó jogszabályok alapján az önkormányzati tűzoltóságoknak, így a celldömölki önkormányzati tűzoltóság számára is előírt évenkénti 10 kötelező gyakorlat végrehajtása.  

 • Kisebb problémák is szóba kerültek ...

  2017.03.29.

  2017. március 29-én tartotta Celldömölk Város Képviselő-testülete soros ülését. A testületi ülésen kívül ugyanezen a napon és helyszínen közmeghallgatást is tartottak a képviselők. 

 • Ingyenes jogi segítségnyújtás a KMKK-ban

  2017.03.28.

  Németh Nóra

  Ingyenes, anonim jogsegélyszolgálat működik Celldömölkön. A megyeszerte hét városban is felállított JOGpontok szakemberek segítségével nyújtanak minden munkavállalónak jogi tanácsadást többek között a munkajog, a társadalombiztosítás és a vállalkozási jog területén. 

 • Munkaügyi tanácsadás

  2017.03.27.

  Németh Nóra

  A munkaerőpiacon történő eligazodáshoz nyújt segítséget a Vas Megyei Kormányhivatal által működtetett új szolgáltatás a Kemenesaljai Műve lő dési Központban. Az „Út a munka erőpiacra” elnevezésű projekt segítséget nyújt az egyéni munka-, pálya- és álláskeresési kérdésekben, valamint csoportos foglalkozásokat is magába foglal.  

 • VulkánSág a Székesfehérvári Utazás és Szabadidő Kiállításon

  2017.03.20.

  Ötödik alkalommal került megrendezésre a Székesfehérvári Utazás és Szabadidő Kiállítás, amin idén több mint ötven kiállító vett részt. A március 17-18-án tartott rendezvénynek a híres fehérvári Országalmától néhány méterre elhelyezkedő barokkos épület, a Hiemer-ház adott otthont. 

 • Egymilliomodik látogatóját köszöntötte a Vulkánfürdő

  2017.03.16.

  A Vulkán Gyógy- és Élményfürdő 2005-ben nyitotta meg kapuit Celldömölkön. Az azóta eltelt években számos bővítésen, fejlesztésen esett át, 2014-es újranyitása óta pedig évről évre növekvő látogatószámmal is büszkélkedhet. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy március 16-án az egymilliomodik vendégét köszöntötte a létesítmény.  

 • Megyei elismerésben részesültek

  2017.03.15.

  Március 15-én, a vasvári Nagy Gáspár Kulturális Központban tartotta ünnepi megemlékezését Vas Megye Közgyűlése, mely alkalomból elismeréseket adományozott. A kitüntetéseket Majthényi László, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke, Kondora Bálint, a közgyűlés alelnöke valamint Balázsy Péter megyei jegyző adta át. 

 • Városi emlékünnepség 1848 tiszteletére

  2017.03.14.

  Celldömölkön idén március 14-én tartották az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emlékünnepséget, melyen Söptei Józsefné alpolgármesterasszony köszöntötte az egybegyűlteket, majd Majthényi László, Vas Megye Közgyűlésének elnöke mondott ünnepi beszédet.  

 • Katasztrófavédelmi évértékelő Sárváron

  2017.02.28.

  Németh Nóra

  Megtartotta éves értékelő beszámolóját a Sárvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség. A találkozón Kovács Levente tűzoltó alezredes kirendeltség- vezető tájékoztatója után a VMKI új igazgatója, dr. Bognár Balázs tűzoltóezredes is bemutatkozott. 

 • Télbúcsúztató máglyagyújtás

  2017.02.27.

  Németh Nóra

  Míg egyes hagyományok szép lassan feledésbe merülnek, a farsangi népszokások ezzel szemben ismét virágkorukat élik. Különösen nagy teret hódítanak manapság a különféle télűző rendezvények: van, ahol rönkhúzással, van, ahol bolondesküvővel és van, ahol kiszebáb égetéssel búcsúznak a települések a téltől. 

 • Tájékoztatás építésügyi jogszabályok változásáról

  2017.02.24.

  A lakóépület építésének egyszerű bejelentéséről szóló 155/2016. (VI. 13.) Korm. rendelet (továbbiakban: Korm. rendelet) alapján, a 300 négyzetméter összes hasznos alapterületet meg nem haladó lakóépületekkel kapcsolatos építési tevékenységek vonatkozásában nem kell építési engedélyt kérni, hanem az építési tevékenységet – elektronikus építési napló készenlétbe helyezésével – be kell jelenteni, és ezen tevékenységeket az építés felügyeleti hatóság ellenőrzi.  

 • Évet értékeltek a polgárőrök

  2017.02.11.

  Németh Nóra

  Február 11-én éves közgyűlését tartotta a celldömölki polgárőrség. Az évértékelő ülésen a polgárőrök a 2016-os év beszámolóját hallgatták meg, valamint tájékoztatást kaptak a 2017-es év kiemelt eseményeiről, feladatairól. 

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városhza tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

cellkabel peWeb