Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Polgármesteri hivatal költözés

2010.07.06.

 


Bizonyára mindannyiuk számára ismert, hogy Celldömölk Város Önkormányzata állami kártalanításból új Városházát építetett, mivel a jelenlegi hivatal működésének helyszínéül szolgáló épületet, annak korábbi tulajdonosa a Pannonhalmi Bencés Főapátság kapta vissza. 

A műszaki átadást követően kerülhet sor arra, hogy az új épületben megteremtsük az ügyfelek fogadásához szükséges feltételeket. Ehhez a jelenlegi épületből át kell vinnünk az irattárat, a bútorokat és az informatikai rendszert. 

A költözésre 2010. augusztus 2. és 6. napja között kerül sor. Ezen időszakban nem tudunk ügyfélfogadást tartani, amiért előre is elnézésüket kérem. Egyben tájékoztatom ügyfeleinket, hogy a hatályos jogszabályok alapján az okmányirodai ügyeiket – a lakcímbejelentéssel és a vállalkozással kapcsolatos ügyek kivételével – a fenti időszakban is el tudják intézni az ország bármely Okmányirodájában.

Bízva abban, hogy azt a kellemetlenséget, amely az ügyfélfogadás ezen rövid ideig tartó szüneteltetése okoz a város lakói számára az új Városháza feledtetni tudja azzal, hogy megfelelő helyszínt biztosít ügyeik gyors és szakszerű intézésére. 

Megértésüket ezúton is köszönöm:

 

Baranyai Attiláné dr.

  Celldömölk Város Jegyzője
dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb