Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Két gyémánt Celldömölknek

2016.06.12.

Városmarketing Gyémánt Díjjal jutalmazta a Magyar Marketing Szövetség Celldömölköt. A marketing tevékenységet elismerő szakmai kitüntetést Budapesten adták át a pályázóknak. 


Kétszeres gyémánt díjas lett Celldömölk az országos városmarketing pályázaton, Celldömölk Város Önkormányzata a Tulipán Fesztivállal, a Ság hegy Térsége Turisztikai Egyesület arculattervezéssel érdemelte ki az elismerő címet. Az Országos Város marketing Díj pályázatot a Magyar Marketing Szövetség alapította azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet a városok fejlesztésében egyre fontosabbá és egyre intenzívebbé váló marketingtevékenységre. Idén hetven nevezés érkezett a Miskolci Egyetem Marketing Intézete és a Hinora Marketing Group szakmai támogatásával kiírt pályázatra, amelyre az elmúlt év januárja és ez év februárja között megvalósult aktivitásokkal lehetett pályázni.



Az önkormányzat kialakította a stratégiáját, hogy Celldömölköt „hírbe hozza”, vonzóvá tegye az idelátogatók számára. Ennek érdekében hozott létre korábban új létesítményeket – Vulkánfürdő, Kemenes Vulkánpark –, majd szervezett a már meglévők mellé új rendezvényeket. A „tulipános város” ötlete városszépítési, virágültetési akcióval kezdődött és a Tulipán Fesztivál rendezvénnyel folytatódott. Mind a közel százezer nyíló tulipán, mind a fesztivál programsorozata kiválóan népszerűsítette a várost, sokan érkeztek Celldömölkre azért, hogy megnézzék virágos városunkat, és még többen vettek részt magán a rendezvényen. A tulipán szó hallatán egyre többen kapcsolják Celldömölköt a kifejezéshez – mondta el Fehér László polgármester az elnyert cím kapcsán. A VulkánSág brand is egyre ismertebb. A Ság hegy Térsége Turisztikai Egyesület olyan arculatot alakít ki folyamatosan, amely elkülöníti a Ság hegy térségét, mint turisztikai desztinációt más desztinációktól, és megfelelően pozícionálják a piacon.



Döméné Király Gabriella egyesületi menedzser kiemelte, hogy a VulkánSág elnevezés, logó és szlogen megalkotása már korábban megtörtént, 2015-ben bővítésük, színesítésük zajlott. Hírlevelet fejlesztettek, a térséget, településeit bemutató háromnyelvű letéphető térképet készíttettek, elkészült a honlapjuk mobiloptimalizált verziója, és az önkormányzattal közösen valósították meg a VulkánSág Szíve attrakciót, mely tovább népszerűsíti a térséget, a várost. A Városmarketing gyémánt díjat Hinora Ferenc, az MMSZ elnöke és dr. Piskóti István, a szakmai zsűri elnöke, az MMSZ elnökségi tagja adták át a pályázóknak, a turisztikai egyesület nevében Beni Judit elnök és Döméné Király Gabriella menedzser, az önkormányzat nevében Tulok Gabriella, az önkormányzati hivatal referense vette át. A díj az elismerő cím mellett egyúttal védjegyhasználatot is jelent, a díj logóját a város egy éven keresztül használhatja.


ÚK

 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb