Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Duális gépészmérnökképzés Szombathelyen

2016.01.05.

 Gépészmérnökképzés Szombathelyen

 


Legalább havi 67 ezer forint juttatás és ösztöndíj a duális hallgatóinknak


Még lehet jelentkezni a Nyugat-magyarországi Egyetem szombathelyi campusának gépészmérnökképzésére. Aki a központi eljárás keretében felvételt nyer a hagyományos BSc képzésre, később jelezheti az egyetem felé az igényét akár a duális képzésre is.


A gépészmérnöki BSc képzés hagyományos és duális formában történik.  Az elmélet mindenki számára ugyanaz, de a hagyományos képzésben 12 hét gyakorlat van a teljes képzés során (nyaranta 3-3-6 hét), a duális képzésben 22 hét/tanév vállalati gyakorlat valósul meg.


A duális gépészmérnöki BSc képzést a régió munkaerőpiaci igényei alapján indították el a térség meghatározó járműipari vállalataival együttműködésben. A gépészmérnöki szak elvégzése hosszútávon jó elhelyezkedési lehetőséget biztosít, a duális hallgató a partnercégeknél a legjobb szakemberektől tanul, a legújabb technológiákat, termelési folyamatokat ismeri meg. Legalább havi 67 ezer forint havi juttatást kap a szerződő cégtől. Ha a havi mérések során jól teljesít, munkalehetőséget ajánlanak neki végzéskor. A régióban ez a legmodernebb képzés, amely lényegében a családokat is támogatja a gyerekek taníttatása során. A vállalatoktól kapott havi összegeket kiegészíti az egyetemen megszerezhető tanulmányi és szociális ösztöndíj.


 


A képzésre még lehet jelentkezni a www.szombathelyigepesz.hu internetes felületen, majd második lépésként a hagyományos felvételi eljárás keretében a www.felvi.hu oldalon.  A gépészmérnöki BSc alapszakra elég a www.felvi.hu-n jelentkezni. Határidő: 2016. február 15. 


 


 



 


 


 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb