Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Alsósági SZM-bál a farsang jegyében

2015.02.26.

Németh Nóra

Ismét megtartotta hagyományos SZM-bálját az Alsósági Tagintézmény. A február 14-i rendezvényre színültig megtelt az iskola csarnoka, diákok, szülők és pedagógusok közösen készültek a bált megelőző színes műsorforgatagra.  



A programot Szabóné Kiss Ildikó tagintézmény-vezető ünnepi köszöntője nyitotta meg, majd kezdetét vette a diákok műsora. Ezúttal is egy izgalmas téma köré épültek az osztályok előadásai, a zenés-táncos műsorszámok egy kalózhajó útvonala nyomán mutatták be a különböző földrészek jellegzetességeit. Volt többek között fűszoknyás esőtánc, rock ’n’ roll az USA-ból, iglu építés északon, maláj tigrisvadászat, sőt, a szülői munkaközösség tagjai is meglepték a közönséget egy bajor táncprodukcióval, míg legvégül a nyolcadikos diákok a középiskola végzőseinek nyomdokaiba lépve hagyományos angolkeringővel zárták a programot. Az általános iskola végzősei közös táncuk után szüleiket hívták a parkettra, és kezdetét vette az apa-lánya, anya-fia keringő is.



A műsorok után közösen is színpadra álltak az iskola diákjai, hogy fogadhassák a közönség gratulációit. Zárásként Fehér László polgármester és Erdélyi Antal képviselő is köszöntötte a diákokat, pedagógusokat és a szülői munkaközösség tagjait, megköszönve egész éves lelkiismeretes munkájukat. A hivatalos program után tombolával és bállal folytatódott a rendezvény. 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb