Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Sághegyi Szüreti Napok

2014.09.29.

Németh Nóra

Két napon keresztül zajlottak a szüreti mulatságok a városban. Idén is színes szórakoztató és kulturális programokkal várták a szervezők szüretre látogatókat.  



Az első nap folyamán két kiállítás megnyitójának is otthont adott a művelődési ház, este pedig a Hooligans együttes adott nagysikerű koncertet az intézmény előtt felállított szabadtéri színpadon. Szombaton egész napos vásár várta az érdeklődőket, a legkisebbeknek pedig trambulin, ugrálóvár és egyéb szüreti játékok álltak rendelkezésükre. A délelőtt folyamán a polgármester az Erdőszentgyörgyről érkezett vendégekkel közösen leplezte le a testvérvárosok irányjelző tábláját. Idén a gasztronómiának is nagyobb tér jutott, a borok és a szüreti finomságok mellett ezúttal a fesztivál tortáját is megválasztották.



A nap legfontosabb eseménye természetesen a szüreti felvonulás volt, amihez a hagyományokhoz hűen a lovasok, fogatok, mutatványosok, táncosok és zenészek delegációi mellett bárki csatlakozhatott. Az estét Rúzsa Magdi szintén nagysikerű koncertje, valamint Szent Mihály napi tűzgyújtás és tűzijáték zárta. 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb