Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Településrendezési terv módosítás 2022.

2022.06.30.

HIRDETMÉNY - Településrendezési terv módosítási eljárás megindításáról - Véleményezési dokumentáció

 

 

H I R D E T M É N Y

 


Celldömölk Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 132/2022. (VI. 14.) sz. ök. határozatával döntött a Celldömölk, 992/1 hrsz alatti mentőállomásnak - a helyi mentőkocsis ellátás huszonnégy órás szolgálatban történő megvalósíthatósága érdekében szükséges - fejlesztéséhez kapcsolódóan, a vonatkozó építési övezeti paraméterek (min. telekméret, zöldfelületi mutató, hátsókert, építménymagasság, beépíthetőség szabályozása) módosítását tartalmazó településrendezési terv módosítási eljárás megindításáról.
Fentiek alapján, Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének a településfejlesztéssel, településrendezéssel és településkép-érvényesítéssel összefüggő partnerségi egyeztetés helyi szabályairól szóló 23/2017. (XII. 21.) számú rendelete szerint, a minél szélesebb körű véleményezési partnerek bevonásának, a vélemények megfelelő dokumentálási rendszerének és az elfogadott településrendezési eszközök nyilvánosságának biztosítása érdekében, a folyamatban lévő településrendezési terv módosítás véleményezési dokumentációja, Celldömölk város honlapján (www.celldomolk.hu), az Önkormányzat-menüpont alatt, a „Rendezési terv módosítás” című tárhelyen elérhetővé vált.
A véleményezés módja:
A tervezett módosítással kapcsolatban felvilágosítás kérhető, illetve az elkészült módosítási tervdokumentáció ügyfélfogadási időben megtekinthető a Celldömölki Városháza (9500 Celldömölk, Városháza tér 1.) 101-es számú irodájában.
A véleményeket a polgármester nevére címezve, a Celldömölki Közös Önkormányzati Hivatal részére (9500 Celldömölk, Városháza tér 1.). postai úton, illetve a hivatal@celldomolk.hu elektronikus levélcímre szíveskedjenek megküldeni.

A 314/2012.(XI.8.) Kormányrendelet 29/A. §-a szerinti lakossági fórum, a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény 165. §-ában foglalt szabályokat alkalmazva, elektronikus úton történik, a szakmai tájékoztató anyagnak a www.celldomolk.hu honlapon történő – fentiek szerinti - közzétételével, azzal, hogy az észrevételeket és javaslatokat a közzétételtől számított 30 napon belül lehet megtenni elektronikus úton a hivatal@celldomolk.hu e-mail címre.

A vélemények benyújtási határideje: 2022. június 30. - 2022. július 29.

Jelen hirdetményt a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint az egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet, valamint Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének a településfejlesztéssel, településrendezéssel és településkép-érvényesítéssel összefüggő partnerségi egyeztetés helyi szabályairól szóló 23/2017. (XII.21.) önkormányzati rendelet alapján teszem közzé.

Együttműködésüket előre is köszönöm.


Celldömölk, 2022. június 29.

Fehér László
polgármester

 

 

Letölthető dokumentumok:

Hirdetmény aláírt

OMSZ terv

 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb