Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Klímatudatossági tanulmányi verseny

2021.11.18.

 

 


 


  


Celldömölk Város Önkormányzata a KEHOP-1.2.1-18-2018-00093 - „TE, TEGYÉL ÉRTE!” –KLÍMATUDATOSSÁGOT ERŐSÍTŐ LAKOSSÁGI SZEMLÉLETFORMÁLÁS CELLDÖMÖLKÖN című projekt kertében 2021. novemberétől 4 fordulós vetélkedőt hirdet a környező általános iskolák, tagiskolák alsó, valamint felső tagozatos tanulói részére a klímavédelem bemutatásának és környezettudatos szemlélet kialakításának céljával. A vetélkedőn részt vehetnek a Celldömölk és kistérségébe tartozó általános iskolák, tagiskolák alsó valamint felső tagozatos diákjai és 1 fő felkészítő tanár/ kapcsolattartó tanár/. A két tagozat versenye külön-külön kerül meghirdetésre és lebonyolításra. Az iskolák, tagiskolák legalább egy, legfeljebb három, 5 fős csapatot indíthatnak.


A vetélkedőn való részvételhez jelentkezési lapot szükséges beküldeni 2021. november 26-ig a ziembicki.dora@celldomolk.hu e-mail címre.


A felhívás és jelentkezési lap Celldömölk Város Önkormányzatának honlapján érhető el a Klímastratégia aloldalon : http://letoltes.celldomolk.hu/klimastrategia/


 


Tanulmányi versenykiírás alsó tagozatosoknak


Tanulmányi versenykiírás felső tagozatosoknak


Jelentkezési lap

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb